Wat ik belangrijk vind

L

Een goede klik

Omdat ik van mening ben dat een goede klik met je psycholoog van wezenlijk belang is voor een succesvolle behandeling kun je vrijblijvend met mij kennismaken. Ook uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat vooral ‘de klik’ bepalend is voor het slagen van de behandeling.

L

Persoonlijk contact in een ontspannen sfeer

Ik vind het belangrijk dat clienten voldoende aandacht krijgen en zich op hun gemak voelen. Daarom plan ik wat meer tijd in voor een gesprek. De gesprekken duren in de praktijk meestal een uur, maar ze kunnen bij mij ook uitlopen tot maximaal anderhalf uur. Mijn tarieven zijn berekend per gesprek, je betaalt dus niet extra als de sessie uitloopt.

L

Jouw behoeften

Voor mij is ieder mens uniek. Ieder mens heeft z’n eigen unieke ervaringen, eigenschappen en werk- en/of leefsituatie. Deze voor ieder mens unieke situatie vraagt om een unieke aanpak. Ik hanteer dan ook geen standaardprotocollen, maar pas steeds datgene toe wat aansluit bij de hulpvraag van de cliënt.

L

Tijd voor verdieping

Ik vind kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en plan daarom niet meer dan 6 gesprekken van ongeveer 1 uur per dag met 30 minuten tijd tussen de gesprekken. Dit stelt mij in de gelegenheid om meer tijd voor je te nemen als dit nodig is en om mij tussen de gesprekken door verder te verdiepen in je problematiek.

L

Goede kwaliteit

Om goede kwaliteit behandelingen te kunnen bieden besteed ik veel tijd aan (bij)scholing, supervisie en intervisie. Deze scholing omvat diverse terreinen, waardoor ik vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.